به گزارش نه وار نیوز; مجتبی اسکندری با بیان این مطلب که تعداد ۱۴۰ نفر بهرهبردار طارمی در زراعت این محصول با ارزش فعالیت دارند، یادآور شد: پیشبینی میشود از این میزان کشت مقدار ۱۰ هزار و ۸۰۰ تن محصول کرفس برداشت و روانه بازار مصرف شود.اسکندری با اشاره به زمان برداشت این محصول، بیان کرد: زمان برداشت محصول کرفس در این شهرستان طی نیمه اول فروردین تا اوایل اردیبهشتماه است و محصول تولیدی علاوه بر نیاز استان به سایر استانها و کشورهای حوزه خلیجفارس صادر میشود.وی با بیان اینکه از جمله اقدامات این مدیریت در خصوص زراعت کرفس، اجرای برنامههای آموزشی، بازدیدها و ارائه توصیههای فنی، تامین نهادههای مورد نیاز بوده است، اضافه کرد: از ارقام مورد کشت کرفس در طارم میتوان به رقم کالیفرنیایی و فریموس اشاره کرد.این مسئول اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی، آب و هوای مناسب، خاک حاصلخیز، تامین آب مورد نیاز به طور مستقیم از رودخانه قزلاوزن کرفس طارم از مرغوبترین محصولات کشور است.کرفس به عنوان سلطان سبزیها معروف بوده و دارای خواص دارویی زیادی است که از آن جمله درمان بیماریهای کلیوی، کمخونی، فشارخون بالا، آسم و غیره را میتوان نام برد.شهرستان طارم از نظر وضعیت آب و هوایی دارای شرایط خاص است، بافت مکانی منطقه از حالت درهای برخوردار بوده و با ارتفاع متوسط ۴۰۰ متر از سطح دریا، منطقه بهطور نسبی بهصورت دشت بوده، لذا از نظر آب و هوایی تابستان گرم و زمستان معتدل دارد.بیش از ۹۰ درصد مردم طارم در حوزه کشاورزی مشغول به کار هستند و کشاورزی پایه اصلی اقتصاد طارم را تشکیل میدهد.
انتهای خبر/
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *