به گزارش نه وار نیوز; محمدتقی فاتحی نِژاد با بیان اینکه گاها حساسیت مردم و مسئولان نسبت به اهمیت موقوفات مطلوب نیست، اظهار داشت: نحوه تعامل و برخورد با وقف از طرف مسئولین و مردم ضعیف است به این معنا که حساسیت لازم نسبت به موقوفات وجود ندارد و اگر یک دستگاهی بدهکار باشد خیلی احساس مسئولیت نمیکنند .
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زنجان با اشاره به نوع به خورد حاکمیت ها با وقف اظهار داشت: نوع برخورد با وقف دارای فراز و نشیب هایی بوده است و بستگی به نوع حاکمیت وقف دارد تا به جمهوری اسلامی می رسیم که همه همت حکومت بر این است که بر مبنای احکام اسلامی در همه زمینه ها فعالیت شود و احکام اسلامی جاری شود.
وی افزود: با این شرایط طبیعی است که توجه نظام به بحث وقف جدی است و الان تشکیلات در زمینه وقف مربوط به اداره شهرستان است که ماموریت قابل توجهی دارد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زنجان فرهنگ سازی در زمینه وقف را یکی از ملزومات جامعه امروز دانست و گفت باید نسبت به فرهنگسازی، ماهیت و شرایط وقف بیش از این تلاش کنیم.
وی افزود: جامعه رسانه ای استان، رسانه ملی، علما و نخبگان به این امر مهم الهی بیش از گذشته توجه کنند و آثار و برکات آن را برای مردم تبیین کنند تا سنت رسول خدا بیش از گذشته در بین مردم شناخته شود.
فاتحی نژاد با بیان این مطلب که ما و همکاران در شهرستان با عمل و رفتارمان مطابق نیات واقفین و طبق احکام شرع عمل می کنیم و این موضوع به عنوان یک سیاست کلی ابلاغ شده است، گفت: متاسفانه گاهی برخی افراد ساده لوح با یک گزارش ناقص یا گزارشی که از روی جهل و ناآگاهی و بعضا" از روی غرض و عقده که ارائه می دهند تا کسی با آنها برخورد نکنند و به همین دلیل علیه دستگاه وقت جو سازی و منفی بافی می کنند اما ما اطمینان می دهیم آنچه که حکم الهی و تکلیف شرعی ماست مطابق با آن عمل کرده و می کنیم.
انتهای پیام/
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *