به گزارش نه وار نیوز; شهرام میرزایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: خانه هلال شعبه ای کوچک از هلال احمر استان زنجان در سطح شهرها و روستاها به شمار می رود و این مراکز نقش بسیار محوری و مهمی در مدیریت بحران دارند.
وی تاکید کرد: فعالیت خانه های هلال و تقویت آن، منجر به تقویت و توانمندسازی ساکنان مناطق روستایی و شهری و ارتقای سطح آگاهی عمومی جامعه و افزایش آمادگی جوامع محلی در برابر سوانح و بلایای طبیعی می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: از طرفی فعالیت خانه های هلال موجب گسترش فعالیت های بشر دوستانه، کاهش آسیب پذیری در برابر سوانح با رویکرد تاب آوری و توسعه ظرفیت های داوطلبانه در جوامع محلی و مسئولیت های اجتماعی می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در استان زنجان 107 خانه هلال فعال داریم، اظهارداشت: از این تعداد 66 مورد در سطح روستاها و 41 مورد نیز در مناطق شهری فعالیت دارد.
میرزایی یادآوری کرد: یک هزار و 547 نفر عضو خانه های هلال در سطح استان زنجان هستند که از این تعداد 640 نفر از ابتدای سالجاری تاکنون جذب شده اند.
وی گفت: برای گسترش خانه های هلال در مناطق شهری و روستایی استان در تلاش هستیم تا بتوانیم به حوادث و ارتقای فعالیت های داوطلبی بشر دوستانه پاسخگویی مناسبی داشته باشیم.
میرزایی تاکید کرد: راه اندازی خانه های هلال گام مهمی در راستای ترویج اهداف انسان دوستانه هلال احمر به منظور آگاهسازی جامعه از مخاطرات و روش های مقابله با آن است.
وی ادامه داد: با فعالیت خانه های هلال، آموزش های همگانی جمعیت هلال احمر نیز به شکل مدون و منظمی توسط مربیان برای مخاطبان در گروه های سنی مختلف در سطح شهرها و روستاها ارائه و در کنار این مهم جذب عضو نیز انجام می شود.
انتهای پیام/
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *