حسین عامری امروز در گفت و گو با خبرنگار نه وار نیوز; در زنجان اظهار داشت: هیچ گونه کمبودی در حوزه کود فسفاته و پتاسه در استان زنجان وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه کود فسفاته و پتاسه مورد نیاز استان زنجان به صورت سهمیه تامین و توزیع می شود، ادامه داد: حتی کشاورزان در صورت نیاز از طریق شرکت خدماتی هم می توانند خریداری کنند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه کودهای فسفاته عمدتا وارداتی بوده و به همین دلیل به صورت یارانه ای ارائه نمی شود، افزود: این کودها با افزایش قیمت مواجه بوده اند.
وی درباره کود ازته هم با اشاره به اینکه در داخل و توسط کارخانه های پتروشیمی تولید می شود، ادامه داد: در این زمینه هم کمبودی نبوده و در حال حاضر با قیمت 54 هزار تومان بین کشاورزان توزیع می شود.
انتهای پیام/
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *