سید میثم موسوی امروز در گفت و گو با خبرنگار نه وار نیوز; در زنجان در زمینه اعتیاد اظهار داشت: دامنه اعتیاد روز به روز بیشتر شده و سنین مختلفی از کودک تا بزرگسال را درگیر خود کرده است.
وی با اشاره به اینکه اکثر خانواده ها برای رفع مشکلات خود در زمینه اعتیاد نمی دانند که به کجا مراجعه کنند، تصریح کرد: آگاه سازی و آموزش مهارت های زندگی همواره مورد تاکید بوده است.
مدیر عامل موسسه شادینه زیست زنجان با تاکید بر اینکه این موسسه تاکنون برنامه های مختلفی همچون برگزاری کارگاه های آموزشی برای مادران، فرزندان، جامعه هدف مورد نظر داشته است، تصریح کرد: آموزش برای معتادین بهبود یافته از دیگر فعالیت های ما محسوب می شود.
وی با تاکید بر اینکه با آموزش مهارت های زندگی، شغلی و ایجاد فرصت های شغلی برای جامعه هدف که شامل معتادین بهبود یافته می شد، آنها را به جامعه و خانواده برگردانده ایم، اضافه کرد: همچنین کارگاه آموزشی اشتغال خانگی از جمله برنامه های موسسه شادینه زیست بوده که در این راستا فعال است.
موسوی یادآور شد: ایجاد اشتغال خانگی موجب می شود که خانواده ها و افراد درگیر مسائل اقتصادی و درآمدزایی شده و ذهنشان معطوف مسائل دیگر نباشد.
وی با بیان اینکه بیشترین خطر اعتیاد در حوزه نوجوانان احساس می شود، افزود: امیدوار هستیم با کمک مسئولان این معضل برطرف شود.
انتهای پیام/
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *