به گزارش نه وار نیوز; امیر ارجمند اظهار داشت: همزمان با اجرای محدودیت های جدید کرونایی، بازدیدهای نظارتی اعضای کمیته نظارت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان از تاسیسات گردشگری بین راهی استان تشدید یافته و به صورت مستمر در حال نظارت بر اجرای ضوابط ارائه شده است.
وی ادامه داد: در این بازدیدها علاوه بر نظارت بر قیمت خدمات ارائه شده، مواردی چون نظافت و ضدعفونی آشپزخانه ها، سالن های غذاخوری، سرویس بهداشتی و نمازخانه، رعایت نکات بهداشتی توسط کارکنان و ارایه غذا در شرایط بهداشتی مقرر شده مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.
این مسئول یادآور شد: در پروتکلهای ابلاغ شده مواردی نظیر کنترل قیمت ها، مناسب سازی محیط در واحدها و تجهیز مناسب واحدهای گردشگری با تجهیزات بهداشتی مورد تاکید قرار گرفته است که صاحبان این موسسات باید به این قواعد و مقررات به طور کامل توجه کافی داشته باشند.
انتهای پیام/
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *