فرمانده سپاه شهرستان زنجان از کشف 5 تن شیرینی تاریخ مصرف گذشته توسط عوامل نظارتی طرح شهید سلیمانی بسیج اصناف شهرستان زنجان خبر داد.
محسن سهندی امروز در گفت و گو با خبرنگار نه وار نیوز، به اقدامات عوامل نظارتی طرح شهید سلیمانی بسیج اصناف سپاه شهرستان زنجان اشاره کرد و عنوان داشت: عوامل نظارتی این طرح موفق شدند طی اقدامی 5 تن شیرینی خشک تاریخ مصرف گذشته که در فریزر سردخانه نگهداری می کردند را در زنجان کشف کنند.
وی با اشاره به اینکه این شیرینی کشف شده در اسفند ماه سال 1398 تولید شده و سپس در سردخانه احتکار شده است، تصریح کرد: محتکران قصد داشتند این شیرینی ها را در سال جاری در آستانه عید نوروز به قیمت روز وارد بازار کنند و به چندین برابر سال قبل به فروش برسانند.
فرمانده سپاه شهرستان زنجان با بیان اینکه افراد فرصت طلب و سودجود برای به دست آوردن سود زیاد دست به هرکاری می زنند، خاطرنشان کرد: اگر شیرینی های خشک کشف شده روانه بازار می شد به غیر از مسمومیت غذایی باعث مرگ و میر افراد نیز می شد.
انتهای پیام /
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *