به گزارش نه وار نیوز; اسکندری اظهار کرد: تعداد ۱۵۰ نفر بهره بردار به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می نمایند و پیش بینی می گردد حدود ۲۸۸۰ تن محصول پیاز در سال زراعی جاری برداشت گردد.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *
وی گفت: زمان برداشت این محصول در شهرستان طارم اوایل مرداد تا شهریور ماه می باشد و رقم مورد کشت در این شهرستان از نوع رقم محلی طارم است که دارای عملکرد و کیفیت بسیار بالایی می باشد .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم تصریح کرد: محصول تولیدی این شهرستان علاوه بر مصرف داخلی استان به استانهای همجوار از جمله گیلان، قزوین، تهران و سایر استانهای کشور صادر می گردد.
اسکندری خاطر نشان کرد: ازجمله اقدامات انجام گرفته در خصوص کشت پیاز، تامین نهاده های مورد نیاز،برگزاری برنامه های آموزشی گروهی و انفرادی ، بازدید های کارشناسی و ارائه توصیه های فنی و همچنین تنظیم بازار این محصول می باشد.
انتهای پیام/ع