رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: به منظور تشدید نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی در ایام نوروز، پایش محصولات یادشده در سطح عرضه توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی در سطح استان آغاز شد.
به گزارش نه وار نیوز ; رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت :به منظور تشدید نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی در ایام نوروز، پایش محصولات یادشده در سطح عرضه توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی در سطح استان آغاز شد.
وی افزود: برای اجرای این برنامه، ماموریت عملیاتی در سامانه ارزیابی، نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو (Audit ) برای کلیه کارشناسان معاونتهای غذا و دارو اختصاص داده شده است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت :بازرسان مذکور ضمن بررسی محصولات خریداری شده از فروشگاهها و مراکز پخش، در صورت مشاهده عدم انطباق در محصولات غذایی و آشامیدنی، اطلاعات کالای نامنطبق را بصورت برخط و با تلفن همراه در سامانه ثبت، و اقدامات قانونی لازم را به انجام میرسانند.
وی ادامه داد: این برنامه تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/ع
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *