کد خبر: ۳۸۹۱
[ تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۲۵ - ۱۹:۱۴ ]

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از پیک چهارم کرونا هم با کمک و رعایت پروتکل ها توسط مردم عبور خواهیم کرد.

 

به گزارش نه وار نیوز;  وزیر بهداشت در ابتدای ورود در جلسه‌ای با حضور اعضاد ستاد استانی مقابله با کرونا شرکت کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این جلسه گفت: روزانه ۳ هزار تست در استان زنجان انجام می‌شود. دکتر قزلباش افزود:تمامی بیمارستان‌های استان به بیماران کرونایی خدمات ارائه می‌دهند.
حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان هم در این جلسه گفت: در استان زنجان همه دستگاه ها و ادارات برای ریشه کنی کرونا و رفع مشکلات همدل و یک صدا هستند.
استاندار زنجان  نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اقدامات زیادی ، برای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در استان زنجان انجام شده است گفت: در استان زنجان با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی همراه بودیم اما دوباره درصد رعایت پروتکل های بهداشتی در حال افزایش است. دکتر حقیقی افزود:اجرای طرح همیاران سلامت در همه نقاط استان موجب  شده کنترل بیماران به راحتی انجام شود. وی گفت: بیش از ۳ هزار بسیجی در کنار کادر درمان و همیاران سلامت ، در حال خدمت رسانی به مردم و دانشگاه علوم پزشکی هستند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم گفت: طرح سلامت شهید قاسم سلیمانی طرحی است که علاوه بر اقدامات به هنگام پزشکی ، نشان از همدلی و اتحاد همه دستگاه ها  دارد .
دکتر نمکی افزود:  سال ۹۹ در تاریخ نظام سلامت و سیاسی اجتماعی سال ویژه ای بود ، چرا که کرونا تاثیر بسزایی بر همه امور گذاشت. وی با بیان اینکه سه موج سخت کرونایی را کشورمان با همت و تلاش کادر درمان پشت سرگذاشته است گفت: از پیک چهارم کرونا هم با کمک و رعایت پروتکل ها توسط مردم عبور خواهیم کرد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: پیک چهارم کرونا، نتیجه رعایت نکردن های دستور العمل های بهداشتی است.
به گفته ی دکتر نمکی  هفته آینده ، یکی از سخت ترین هفته ها در ایام کرونا خواهد بود.
وی افزود: هیچ کدام از کادر درمان از کار و خدمت رسانی دست نکشیده اند و پر تلاش در حال خدمت هستند.
دکتر نمکی گفت :با هر فوتی بیماران کرونایی ما اندوهگین می شویم اما دست از تلاش برنمی داریم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه باید همچنان به شدت دستورالعمل های بهداشتی را در اجتماعات رعایت کرد گفت: برای لیالی قدر باید تدابیری اندیشیده شود که نه پروتکل ها بشکند نه مردم از فضیلت این مراسم مرحوم شوند.
در ادامه ی این جلسه به دستور وزیر بهداشت  ۲۹ طرح حوزه سلامت در استان زنجان ؛ به صورت ویدیو کنفرانسی افتتاح شد.
دیدار با خانواده ی  شهدای محیط زیست و سلامت استان دیگر برنامه ی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان زنجان بود.
 
انتهای پیام/ع
 

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *

نام :
ایمیل :
* کد امنیتی :
* نظر :
مختار
اخبار ایران و جهان

آب و هوا و اوقات شرعی زنجان

آب و هوای زنجان
  • جمعه ۴ فروردین ماه
  • ۱۴۰۲/۱/۴
  • وضعیت جوی :
  • دمای فعلی : درجه
  • کمترین دما : درجه
  • بیشترین دما : درجه
آب و هوای زنجان
  • اذان صبح : ۰۵:۵۱
  • طلوع آفتاب : ۰۷:۱۶
  • اذان ظهر : ۱۳:۲۳
  • غروب آفتاب : ۱۹:۳۰
  • اذان مغرب : ۱۹:۴۸
  • نیمه شب شرعی : ۰۰:۴۰