به گزارش نه وار نیوز; . سید بهرام موسوی اظهار داشت: عملیات تکمیل ساخت مخزن 200 متر مکعبی به منظور ذخیره سازی، تامین افت فشار و جلوگیری از هدر رفت آب در شبکه تامین و توزیع آب آشامیدنی روستای زاغج در هفته جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی بیان داشت: با بهرهبرداری از این مخزن بخش قابل توجهی از مشکلات تامین آب پایدار روستای زاغج، به ویژه در فصل گرم سال و زمان های اوج مصرف برطرف خواهد شد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان خدابنده گفت: با یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی گامی موثر در پیشربرد اهداف و سرعت بخشیدن به انجام پروژه های آبرسانی روستایی، همچون لوله گذاری شبکه توزیع آب شرب زاغج به طول 11 کیلومتر همزمان با بهره برداری از مخزن جدیدالاحداث، تست و وارد مدار بهره برداری گردید.
موسوی در ادامه گفت: این مقام مسئول به استاندارد سازی انشعاب مشترکین در سال 1400 نیز پرداخته و گفت: با اجرای عملیات استاندارد سازی 250 فقره انشعاب آب در روستای زاغج، شاهد کاهش حوادث، اتفاقات و به تبع آن کاهش هدر رفت و قطعی های آب خواهیم شد.
وی اظهار کرد : برای اجرای لوله گذاری شبکه توزیع، احداث مخزن، احداث و تجهیز اتاقک، حصار کشی و خرید برق تاسیسات زاغج 10 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
انتهای پیام/ع
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *