به گزارش نه وار نیوز; برداشت محصول سیر از مزارع شهرستان طارم در حال انجام است.
در سال زراعی جاری حدود ۱۴۰۰ هکتار از مزارع شهرستان طارم به کشت سیر اختصاص یافته است و پیش بینی می گردد از این مقدار بالغ بر ۵۰۰۰۰ تن محصول سیر برداشت و به بازار عرضه گردد.
همه ساله برداشت سیر در این شهرستان از اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت صورت می گیرد.
ارقام مورد کشت شامل سیر صورتی و قرمز می باشد.
سیر تولیدی شهرستان طارم بدلیل داشتن کیفیت مناسب می تواند علاوه بر صادرات به دیگر کشورها ، در صنایع مرتبط شامل فرآوری سیر، ترشیجات، پودر سیر، چاشنی خیار شور و صنایع غذایی مانند تولید سوسیس و کالباس، مواد بهداشتی ، دارویی و پماد و....مورد استفاده قرار می گیرد.
آنتی اکسیدان های موجود در سیر جز ترکیبات قوی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و دارای خواص دارویی و شفا بخش بسیار زیادی می باشد.
انتهای خبر/ع
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *