مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: سال گذشته 300 هزار نفر از هلال احمر در بخش های امداد و نجات، حمایتی، معیشتی، دارویی، درمانگاه، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، آموزش خدمات دریافت کرده اند.
به گزارش نه وار نیوز; سید قاسم موسوی نیز در ادامه این دیدار ضمن تبریک عید فطر و هفته هلال احمر افزود: در سال آینده هلال احمر ایران 100 ساله می شود و شعار این هفته "یک قرن خدمات داوطلبانه"، و شعار روز جهانی صلیب سرخ نیز "خدمات داوطلبانه مثال زدنی،شکت ناپذیر و توقف ناشدنی" نامگذاری شد.
وی اظهار داشت: پرسنل جمعیت هلال احمر استان زنجان در سال گذشته خدمات قابل توجهی را به هموطنان حادثه دیده و بیشترین خدمات در حوزه بیماری کووید 19 بود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: بیشترین فعالیت ها و خدمات در حوزه بیماری کرونا و عوارض ناشی از آن برای خانواده ها بود که قبل از شیوع کرونا در استان زنجان آموزش نحوه مواجه با این ویروس را به شهروندان استان آغاز کردیم.
موسوی اظهارداشت: خانواده هایی که متاثر از بیماری کرونا بودند در حوزه حمایتی- معیشتی با استفاده از ظرفیت خیرین، نیکوکاران و داوطلبان و منابع داخلی و درآمدی هلال احمر توزیع سبدهای غذایی و بهداشتی، کپسول اکسیژن و دستگاه های اکسیژن ساز و برخی داروهای خاص در قالب ستاد کرونا برای بیماران ارائه شده است.
وی ادامه داد: برای واکیسناسیون نیروهای عملیاتی و امدادی و پرسنل هلال احمر علیه بیماری کرونا در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم با آسودگی خاطر بیشتر خدمات رسانی را محقق کنیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان به آموزش های هلال احمر اشاره کرد و گفت: در شرایط کرونایی آموزش های هلال احمر تعطیل نشد و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شده است.
موسوی یادآوری کرد: خیرین و داوطلبان هلال احمر بخش بزرگی از بدنه این مجموعه را تشکیل می دهند که بدون حضور آنها بخش قابل توجهی از خدمات ارائه می شود.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته 300 هزار نفر از هلال احمر در بخش های امداد و نجات، حمایتی، معیشتی، دارویی، درمانگاه، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، آموزش خدمات دریافت کرده اند.
انتهاتی پیام/ع
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *