به گزارش نه وار نیوز; سجاد اجاقلو ادامه داد: توسعه ورزش در واحدهای تولیدی امری ناگزیر و عاملی کاربردی و موثر در زمینه تامین سلامت کارگران و افزایش بهره وری نیروهای انسانی است و بهره مندی واحدهای تولیدی واجد شرایط از مزایای تبصره 2 ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده میتواند گام موثری در توسعه ورزش در این واحدهای باشد.
وی افزود : یکی از سیاستهای اصلی وزارت کار فعالیت در حوزه ورزش کارگری است و ورزش یک عامل پیشگیری از آسیب های اجتماعی می باشد.
مدیرامور اجتماعی اداره کل تعاون، کارورفاه اجتماعی استان زنجان گفت: یکی از موارد و ظرفیت هایی که باعث توسعه و گسترش ورزش کارگری می شود استفاده از قوانینی همچون تبصره 2 ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده می باشد؛ لذا بهره گیری از این ظرفیت قانونی از سوی کارفرمایان واحدهای تولیدی علاوه بر معافیت مالیاتی در نشاط و سلامتی کارکنان و افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی تاثیر گذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: توسعه ورزش سلامت محور در جامعه کارگری، نیروی کار سالم با بهره وری بالاتر و درنهایت رونق تولید را به همراه دارد.
مدیرامور اجتماعی اداره کل تعاون، کارورفاه اجتماعی استان زنجان عنوان کرد: شرکت ساینا در راستای تامین اهداف عالی کار بویژه اهتمام در جهت بسط خدمات رفاهی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی به کارگران آن مجموعه اقدامات شایسته ای در سال 1399 انجام داده و در امر مقابله با شیوع بیماری کرونا تلاش وافر داشته است .
اجاقلو گفت: به همین منظور در یک بازدید یک روزه طی مراسمی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان از واحد تولیدی ساینا به عنوان کارفرمای نمونه حوزه مسئولیت های اجتماعی با اهداء لوح و تندیس، تقدیر کرد.
در این بازدید کارفرمای شرکت ساینا برای انجام هزینه های ورزشی پرسنل و بستن قرارداد ورزشی درراستای توسعه ورزش کارگری ابهر قول مساعد داد.
لازم به ذکر است براساس ((تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده)) در صورتی که واحدهای تولیدی به منظور ارتقای مهارت و سلامت کارکنان خود، مراکز آموزشی و ورزشی ایجاد کرده یا در این خصوص هزینه نمایند ، با تایید اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی میتوانند ۱۰ درصد عوارض موضوع بند «الف» ماده ۳۸ را تا سقف هزینه صورت گرفته درخواست استرداد نمایند.
انتهای پیام/ع
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *